Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering

 Fotobalk.jpg

 

Vanaf 1 januari 2017 hanteert het LCR een nieuwe abonnementenstructuur, waarbij er de keuze is tussen een gele koorts en een regulier (niet-gele koorts) abonnement. Als uw locatie geregistreerd is als gele koorts centrum, dan dient u het gele koorts abonnement af te sluiten. Als uw locatie geen gele koorts registratie heeft, dan kunt u het reguliere abonnement afsluiten. Voor meer informatie over een gele koorts registratie en de voorwaarden, zie in de menu balk Registratie gele koorts. 

 

Tarief

Het tarief voor een gele koorts abonnement bedraagt €378,49 en voor een regulier abonnement €176,63, excl BTW. Gele koorts centra betalen een hoger tarief, omdat deze worden geacht om kwaliteitsredenen een minimaal aantal reizigers te zien om hun expertise te onderhouden. Dit is in lijn met de Kwaliteitsnormen voor reizigersgeneeskundig (huis)artsen waarin staat dat er vanaf oktober 2016 een ervaringsnorm geldt van 50 adviezen per jaar (of 250 adviezen in 5 jaar).   

 

Digitaal of papier?

Elk LCR abonnement is standaard digitaal, waarbij u een inlogcode krijgt om via www.mijnlcr.nl de documenten te raadplegen. Indien u de documenten ook op papier wilt ontvangen, dan kunt u voor €25,23 (excl BTW) een map afnemen. Dit bedrag zal jaarlijks gefactureerd worden aangezien u ook updates voor de map zult ontvangen.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een abonnement via het menu > aanmelden. U ontvangt dan een contract per post en daarin kunt u ook aangeven of u wel/geen map wilt afnemen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer       Contact